Писмо до Г-н Единствен

“Когато срещнеш някого, който кара сърцето ти да бие лудо, а ръцете ти да треперят, 
значи това не е твоят човек. Сродната ти душа трябва да те кара да се
 чувстваш спокоен, не напрегнат!”
– Будистка мъдрост

Скъпи Г-н Единствен,

Пише ти твоята г-ца Единствена. Тази, която те обича, точно заради това, което си. Без да иска да те променя. Без да чака ти да я заобичаш също толкова, колкото и тя теб.  Тази, която иска единствено да те направи щастлив така, както ти правиш нея. Тази, която ще те подкрепя и изслушва винаги, когато имаш лош ден и ще те оставя на спокойствие, когато нуждата да останеш сам е по-силна от всичко друго.  Ще застава зад теб в трудни моменти и ще бъде нежната длан, която имаш нужда да подържиш.  
Аз съм тази, която е влюбена в смеха ти, в извивките на усмивката ти, във всяко нещо, което правиш. В начина, по който говориш и начина, по който държиш на приятелите си. Тази, която никога не би се опитала да ограничи свободата ти и която ти има пълно доверие. Тази, която обича да те гледа как спиш и да ти приготвя любимата закуска сутрин. Тази, която вижда теб, не като принца на бял кон, който да превърне живота й в приказка, а като партньор, с когото да обиколи света, да се радва на живота, да обича, да се изправя пред трудни моменти и да преживее всичко. 

А ти, ти си Единствения, не просто така. Ти си този, който ме кара да се смея, който ме успокоява, когато съм напрегната и ми дава съвет, когато ми е трудно. Ти си този, с когото мога да говоря с часове, за всичко. Ти си човека, способен да предизвика моментална усмивка на лицето ми, дори след най-тежкия ден. Ти си този, с когото мога да се смея до припадък. Този с когото каквото и да върша, винаги ми е приятно. Ти си този, който ме кара да вярвам, че живота е прекрасен и всичко ще бъде наред. Този, приказно прекрасен и все пак реален човек, който ме накара да се влюбя така неусетно, сякаш магия. Който ме кара да искам да бъда идеалната жена. 

Пиша ти, за да ти обещая,  всеки ден да ти показвам колко важен и специален си за мен. Да правя всичко възможно да се чувстваш, не просто обичан, а най-обичания. Да ти давам цялата си любов, без да изисквам от теб същото в замяна. Защото любовта се дава, а ти ме караш да искам да ти дам цялата, на която съм способна. И фактът, че съществуваш, за мен е достатъчна причина да вярвам в любовта!

С Любов, Твоята Единствена!

 

1 Comment

Leave a Reply