Как получих най-големия комплимент за кожата си използвайки само един продукт!

Прохладна юнска вечер. От онези, в които единственото, което ти се иска, е чаша студено вино и добър приятел за компания. Говорим си с Поли за нещата от живота, разискваме вечните теми за любовта и другите бедствия в живота на една жена и изведнъж тя ме шокира с въпроса:

 • С какъв фон дьо тен си? 
 • Хм, с никакъв! – признавам си виновно, защото от бързане да изляза съвсем забравих за грима. 
 • Наистина ли! – изуми се тя – тогава кажи какъв крем използваш, защото кожата ти изглежда перфектно! 

Моята кожа!? Перфектно!? Думите й ме удариха като гръм. Никога в живота си не съм предполагала, че Перфектна може да бъде характеристика на моята кожа. Обикновено тя е с широки пори, омазняваща се, възпаляваща се, ей такива неща. И всичко това се засилва щом от месеца изчезне буквата Р.

От гимназията насам все това виждам в огледалото и чувам, най-вече от  майка ми, която е най-големия критик . Използвала съм всякакъв вид козметика, уж подходяща за моята кожа. И всички те пристигаха в серия, приличаща ми малко на пет степенно меню, след което, обаче, пак оставаш гладен. Обещаваха мигновен ефект, а в крайна сметка – нищо. Бях чувала и за хормони и други лекарства,  които също помагали, но категорично отказах да ги взема. А при съвет от козметици и дерматолози, какво да правя с кожата си, отговорите бяха:

“Намери си крем, който не й тежи!”

Бях се примирила напълно, когато получих за тест гела на Тафедим. Бързият преглед на сайта им ми показа, че това е продукт с изцяло натурален произход. Казах си, какво пък. Няма да ми навреди. И започнах да го ползвам всеки ден по два пъти – сутрин и вечер. В случаите, когато ми се появи херпес на лицето (да, и това става като бонус, към другите неща), мажех наранения участък по-често, 4-5 пъти дневно. И именно той е магическият крем, който накара Поли да определи кожата ми като Перфектна (още не мога да го повярвам). Тя ми напомни и как изгледаше преди – с неравномерен тен, несъвършенства и белези и как това се е променило през последните седмици.

Оказва се, че Тафедим Гел е всичко, от което съм се нуждаела през цялото това време. Именно благодарение на него

 

 • кожата ми вече не се омазнява;
 • порите са видимо по-малки;
 • няма пъпки и възпаления;
 • тена ми е изгладен и няма петна или белези от предишни възпаления;
 • дори да се появи пъпка, изчезва на следващия ден;
 • херпесите и белезите от тях остават в миналото;
 • кожата се възстановява много бързо след епилация;
 • кожата както на лицето, така и на цялото ми тяло е мека и нежна на допир – истинска мечта.

И всички тези неща се крият в малка тубичка, която можеш да носиш навсякъде със себе си и да използваш винаги, когато усетиш, че имаш нужда.  А цената на това да имаш  красива кожа без несъвършенства е нищо в сравнение с останалите козметични продукти – само 19 лева (а сега и с безплатна доставка и 15% отстъпка при поръчка на 3 продукта).

Затова, ако искаш и ти да получаваш комплименти за кожата си и да си позволяваш по-често да забравяш за грима, горещо ти препоръчвам да опиташ Тафедим Гел. Марката предлага и балсам, който е подходящ и за суха и чувствителна кожа, а цялата информация, която ти е необходима, можеш да откриеш в сайта им -> ТУК

 

Leave a Reply