Глътка любов

Истинската любов е като хубавото вино. Когато за пръв път докосне небцето ти, събужда всичките ти сетива. Зениците ти се разширяват, кожата ти настръхва, а съзнанието ти попада  в блажено опиянение от аромати и вкусове.Искаш да разкажеш на целия свят за всяка малка емоция, която изпитаваш. Нетърпението да изпиеш цялата бутилка обзема цялото ти тяло.

Но именно търпението тук е ключово, ако искаш да се наслаждаваш на усещането цял живот. Ако имаш достатъчно търпение, не избързваш, не насилваш нещата, оставиш ги просто да се случат, можеш да получиш емоция, която да преобърне света ти.  Защото както хубавото вино, създадено от два различни сорта, истинската любов става все по-добра с времето.

С времето, тя има способността да разкрива най-доброто от два различни свята, създаващи уникална хармония помежду си. И колкото повече отлежава, толкова повече тя създава своята най-добра версия: С аромат на разбирателство, подкрепа и обич. С вкус на свобода – свободата да бъдеш себе си и да се чувстваш обичан за това. Вкус подправен с желанието да се развиваш и да даваш най-доброто от себе си, без да очакваш нищо в замяна. А най-хубавото от всичко е послевкусът – на дълъг дъждовен следобед, далеч от целия свят,  изпълнен с нежни целувки,  ухание на палачинки и още любов.

С времето всички тези усещания и емоции завладяват цялото ти същество и те карат да забравиш всичко, което си знаел за любовта. И просто се чувстваш щастлив. Щастлив, че имаш свободата да бъдеш себе си, а вкъщи те чакат две нежни ръце, които те обичат именно затова.

И когато всичко това се случи, имаш нужда от чаша истинско вино и приятел, за да споделиш емоцията си. Така научаваш, че приятелството, любовта и истинското вино ти носят една и съща емоция – щастие! А моята история изслуша MonicaWants  на дълга разходка из MediValley!

Снимки: DanHillPhoto

Leave a Reply